Lost password?

Gehaakte draagponcho in bordeaux, oker en crème


Aanbieding!
voor en achterkant van een gehaakte draagponcho

45,00 30,00

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Deze gehaakte draagponcho is heerlijk warm. Het is afgewerkt met prachtige gedetailleerde rand. Ook zit er een bijpassend mutsje bij voor kinderen van 1 tot 2 jaar. Het is handwerk, dus one of kind. Je zal nooit de vreemde sensatie hebben dat een andere moeder er precies hetzelfde bij loopt (prijs je haar dan om haar goede smaak of baal gebrek aan originaliteit van jezelf?).

De poncho is bestemd voor ongeveer maat 46. Aangezien het een poncho is en er ook nog een kind onder moet, zal hij goed draagbaar zijn vanaf maat 42 tot maat 50. Misschien nog wel voor kleinere vrouwen als je een groot kind draagt en voor grotere vrouwen als zij een klein kind dragen. Daarom zijn poncho’s zo geweldig om te maken!

Het is afgeprijsd aangezien ik deze zelf enkele keren heb gedragen. Maar hij ziet er nog zo goed als nieuw uit! (Anders zou ik het nooit in de verkoop durven doen.)

Staan de kleuren jou niet aan? Ik heb er al meerdere varianten van gehaakt, zoals je hier kan lezen. Ik kan dus altijd een andere variant voor jou maken in precies jouw kleuren.

 

Extra informatie

colour

, ,

genre

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gehaakte draagponcho in bordeaux, oker en crème”