Press "Enter" to skip to content

Besparen op boodschappen moeilijk? Weet je niet waar je voor moet kiezen?

Wij leven in een tijd van keuzestress. De supermarkten staan vol met allerhande producten. Sommige zijn tijdbespaarders, andere zijn in de aanbieding. Maar lang niet alle aanbiedingen en tijdbespaarders doen ook wat ze zeggen.

Er zijn daarnaast ontzettend veel manieren waarop je kan besparen op boodschappen. Je kan het milieu besparen, of je portemonnee, of je gezondheid. Maar je kan ook alles tegelijk doen! Alleen vergt dat inzicht en veel oefening. Je moet je namelijk bewust worden van jouw eigen gedrag en hoe de supermarkt jouw gedrag probeert te beïnvloeden.

Ik help je

Zelf leef ik met mijn gezin al jarenlang van een klein budget. Daarnaast heb ik ontzettende last van idealisme (ik geef mijn vader daarvan de schuld). Door de jaren heen heb ik mijzelf talloze manieren eigen gemaakt waarop ik zowel kan besparen, als gezond en milieuvriendelijk kan eten. Dat hoeft elkaar niet te bijten!

Wil jij ook:

 • Gezond eten
 • Goedkope boodschappen doen
 • Groen bezig zijn

Maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Speciaal voor jou heb ik een cursus samengesteld.

Uiteraard heb je zelf al veel gelezen. Er staat ontzettend veel informatie en tips online over besparen op boodschappen en over gezond eten op budget. Maar ik heb mijn jarenlange ervaring en speurtochten naar informatie nu voor jullie gebundeld in één stappenplan. Met deze cursus hoef je dus niet meer rond te speuren voor meer informatie. Dat wiel heb ik voor jullie uitgevonden en verbeterd!

Door de opbouw en de wekelijkse opdrachten heb je een startpunt en houvast door dit proces heen. Je kan mij ook altijd mailen om vragen te stellen als je ergens in vastloopt.

Hoe ziet de cursus eruit?

Deze besteed in de eerste module aandacht aan de boodschappenbasis:

 • Super slim maaltijd plan
 • Bewust boodschappenlijstje
 • Missie supermarkt
 • Online bestellen
 • Kliekjes
 • Slimme recepten
 • Weekopdrachten
 • Plus GRATIS boodschappen/weekmenu t.w.v. €2,95

Daarna komt in de tweede module uitgebreid de voorraadkast aan de beurt:

 • Waarom een voorraadkast?
 • Grip op het gebruik
 • Inhoudelijke zaken
 • Verlengde voorraadkast: de vriezer
 • Weekopdrachten

Tot slot komt het koken in het seizoen aan de beurt, DE manier om groen en goedkoop te eten!

 • Eten in het seizoen
 • Aardbeien met kerstmis
 • Concrete tips voor minder vlees
 • Weekopdrachten
 • Plus GRATIS seizoenskalender t.w.v. 6,95

Ik doe mee!

Hierbij geldt een NIET GOED, GELD TERUG garantie!

Ben je niet tevreden met de cursus en is het niet wat je er van verwachtte, dan krijg je jouw aankoopbedrag terug!