Press "Enter" to skip to content

Consumindermoeders in de Vriendin

6

Een maand geleden schreef ik over mijn budget-reis naar Amsterdam voor een interview van de Vriendin. Daar was ik, met verschillende andere consumindermoeders (en mede-bloggers), uitgenodigd om hun lezeressen te inspireren met onze ideeën over geld en spullen. En gisteren verscheen het blad in de brievenbus!

Out of my league

Die andere bloggers waren Adrianne, Doortje en Gera. Zij bestaan alle drie al langer dan ik én hebben een veel grotere lezersschare. Maar hé, ik was er voor uitgenodigd voordat ik op de oproep kon reageren. Ik was er op gewezen door mijn lieve mede-bloggers maar ik moest er nog even over nadenken. De afstand en reistijd deden mij namelijk twijfelen, maar toen ik de mail van de journaliste zelf in mijn mailbox kreeg en dat tegen mijn man vertelde, moest ik van hem gaan.

Dus op naar Amsterdam (voor €15 euro retour, wat ik ook nog vergoed heb gekregen)! Als kleinste blog toch mooi op een landelijk podium!

Hier kan je het boek van consumindermoeder Gera kopen:Fotoshoot

Het interview keek ik niet tegenop. Ideeën overbrengen kan ik redelijk goed (vandaar ook mijn blog). Daarnaast weet ik dat ik een mooi verhaal heb te vertellen over hoe ik hiermee gestart ben. Maar die bijbehorende fotoshoot…

Mán, ik voelde mij echt een alien. Wat dat betreft heb ik ontzettend veel aan Lana van Leesvoer gehad. Zij is ook een volle vrouw en zij heeft ook een grens moeten overgaan met fotoshoots. En haar foto’s zijn zó leuk en mooi! Ik vind het echt jammer dat ze is geminderd met bloggen, zij is echt ook een inspiratiebron voor mij.

Nu hoefde ik niet in mijn ondergoed (ik weet ook niet of mijn man dan had gezegd dat ik moest gaan), maar ongemakkelijk voelde ik mij wel. Gelukkig was er echt een super team die echt hun best deed om mij op mijn gemak te stellen.Kleding

Zoals ik in mijn vorige blog al schreef had ik dus blijkbaar meer kleding mee moeten nemen. Daar heb ik als consuminderaar, met de trein, met baby, eigenlijk geen seconde over nagedacht. De ‘kleuren van nu’ waren bordeauxrood en lichtblauw werd mij door de journaliste vertelt. Nu had ik van mijn geweldige vriendin van Lon’s Wear een super mooie bordeauxrode borstvoedingsshirt gekregen voor de geboorte van mijn baby. Zij maakt borstvoedingskleding, maar ook gewone kleding en is sinds kort via Fleurig begonnen met kinderkleding!

1+1=2, de hele dag op stap is een borstvoedingsshirt handig, bordeauxrood is die ook nog. Een licht blauwe legging, klaar!

Maar blijkbaar werkt het dus niet zo simpel met fotoshoots en was de top op de foto te massief. En ik was dus ook nog onzeker over dat mijn lichaam de, eh, massiefste was van het stel. En Doortje is ook nog gewichtsconsulente! Wat zal die wel niet denken? Man, pure onzekerheid dus daar voor de camera.Resultaat

Maar willen jullie weten hoe het er uit is komen te zien? Iedereen in mijn omgeving is wel enthousiast. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik er in sta en dat ik het heb gedaan. Maar nog een keer een fotoshoot? Ik weet het niet. Ik neem in ieder geval wel dan een boel kleding mee!

  1. Ah, ik dacht helemaal niets hoor! Je hoeft absoluut niet onzeker te zijn, de foto is prachtig geworden!

  2. Je staat er super op! En ontzettend leuk dat je mee hebt gedaan aan het interview!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *