Press "Enter" to skip to content

Maandcijfers van februari

0

Sorry, weer een bloggersblog! Daarom komt deze ook weer tussendoor en niet in mijn vaste schema. Maar ik vind het prettig om mijn maandcijfers bij te houden, en de nieuwe maand is net begonnen!

Groei en focus

De afgelopen maand heb ik mij voornamelijk geconcentreerd op het lanceren van mijn nieuwe cursus. Daardoor zijn de groeicijfers qua bezoekers en social media wat minder imposant dan die van januari. Maar hé, we hebben maar één tijd! En met drie kleintjes en een man is die soms erg beperkt.

 

Mail-succes

Om mijn lezers te bereiken zonder afhankelijk te zijn van algoritmes, ben ik wel blijven inzetten op de nieuwsbrief. Hierbij krijg je wekelijks een mailtje over wat mij deze week heeft bezig gehouden. Daarnaast ben ik nu ook mijn cursus aan het promoten. Want de mensen die bereid zijn mij hun mailadres te geven, zijn vaak wel echt geïnteresseerd in wat ik te vertellen heb. Die willen dus echt graag meer weten over groene dingen en bespaarzaken.

Mijn mails ben ik dus blijven promoten en dat is ook terug te zien in de cijfers. In februari zijn de leden daarvan bijna verdubbeld!

Facebook groep

Daarnaast heb ik meer ingezet op Facebook. Dat ligt mij gewoon goed, ik zit daar graag, dus dat valt mij gemakkelijk om meer mee te doen. Een goede tijd versus energie ratio dus! Daarom heb ik de stap gemaakt naar mijn eigen groep.

Mijn pagina volgers zijn daardoor ook gegroeid!

Instagram en Twitter

Tsja, die liggen mij dus niet zo hè… En dat is te zien. Instagram is zelfs achteruit gegaan met 1 volger! Maar goed, zoals ik al in het begin zei: ik heb maar één tijd. En wat dat betreft ben ik wel erg tevreden met hoe ik die deze maand heb gespendeerd.

Hoe ging het afgelopen maand op jouw blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *