Press "Enter" to skip to content

Mijn eigen Facebookgroep!

3

Ding, dong, kleine huishoudelijke mededeling! In het kader van kleine meisjes worden groot, ben ik nu mijn eigen Facebookgroep gestart. Daar kunnen we samen praten en tips geven in het kader van groen, gezond en goedkoop.

De groep vind je hier! Wees welkom!

Ook zal ik daar aandacht gaan besteden aan mijn nieuwe cursus: Groen en goedkoop eten.

Is Facebook niet jouw ding? Geen probleem! Abonneer je op mijn nieuwsbrief en je zal niets van de pret hoeven missen!

  1. […] Daarnaast heb ik meer ingezet op Facebook. Dat ligt mij gewoon goed, ik zit daar graag, dus dat valt mij gemakkelijk om meer mee te doen. Een goede tijd versus energie ratio dus! Daarom heb ik de stap gemaakt van mijn eigen groep. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *