Press "Enter" to skip to content

Toffe sites: Simpel Rijk Leven

0

Een andere, ontzettend leuke site die jullie niet mogen missen, is de website van Simpel Rijk Leven! Deze blog leerde ik bijna een jaar geleden kennen als ‘In 10 jaar financieel onafhankelijk’. Toen zat zij nog bij blogger en was het helemaal anoniem. Tegenwoordig is er al iets meer informatie over haarzelf te vinden…

Andere stijl

Zelf ben ik totaal niet anoniem. Daar ben ik veel te open voor. Maar ik zet ook niet zulke financieel gedetailleerde informatie online als deze blogster doet. Maar niet alleen dat is een groot verschil tussen deze geld/bespaar blog en die van mij. Zoals Adine veel meer in het nieuws zit, zo zit deze blog ook meer in (wat in mijn hoofd hoort bij) het ‘volwassen’ financiële plaatje: hypotheken, financieel nieuws, verzekeringen. Ik heb nog geen behoefte om over die dingen te schrijven.

Maar ik lees er wel graag over! Want ik wil er heel graag over leren. En daarom lees ik deze blog dus ook graag.Mijn favorieten

Het aller, allerleukste vind ik Money Monday. Toen deze blogger wegens zwangerschap minder actief was, miste ik het ook echt als onderdeel van mijn week! Even bij iemand anders in het huishoudboekje kijken, dat is toch wel ontzettend leuk om te doen!

Verder leer ik veel op deze blog, zoals beleggen voor dummies en over crowdfunding. Dat zijn van die zaken waar ik nooit over na heb hoeven denken omdat ik tot nu toe altijd tijd over geld koos. Maar sinds de derde druif geboren (en meneer weltevreden) is, en mijn oudste steeds beter op zijn plek en in zijn vel zit, is mijn aandacht aan het verleggen naar geld genereren. En daar heeft zij echt ontzettend veel kennis van!

Kortom, zoek je meer informatie over geld dan over simpele huis- tuin- en keuken-bespaartips, ga dan zeker deze blog volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *