Press "Enter" to skip to content

Toffe sites: Aad Actief

2

In deze serie zet ik websites die ikzelf erg tof vind in de spotlight. Wel moeten ze uiteraard binnen het thema van mijn blog passen. Maar aangezien besparen, consuminderen, groen en kinderen alle vier grote passies van mij zijn, zullen er weinig websites die ik tof vind buiten de boot vallen.

Deze week is ‘Aad Actief’ aan de beurt.

Aad Actief

De blog is geschreven door Adrianne. Zij leeft sinds de eerste dag van dit jaar met haar gezin van vier personen vrijwillig van 50 euro per week. 40 gaat daarvan naar boodschappen, 10 euro naar de overige zaken. Zij doet dit om te kunnen sparen voor de zaken die zij echt belangrijk vindt in het leven: een studie voor haar kinderen en andere grote uitgaves. Door haar blog hoopt zij mensen te inspireren tot een gelukkig, rijk leven op een klein budget.Toffe site

vrouw staat tegen paal geleund op het strandAdrianne heeft een heerlijke persoonlijke stijl van schrijven. Haar stukjes zijn echt inkijkjes in het leven van haarzelf en haar gezin. Daarnaast hebben wij veel overeenkomsten in manieren van besparen. Zij maakt ontzettend veel zelf en verder kiest zij voor consuminderen. Ik maak ook veel zelf (maar heb er nog lang niet zoveel over geblogd als zij!).

Vooral haar appelkoeken zijn ontzettend aan te raden! En daarnaast kan zij prachtige cadeaus maken met de naaimachine. Ook is ze soms een activist en vecht zij voor minder verspilling bij supermarkten.

Kortom, zij is een positief persoon met een missie. Heerlijk om bij haar blog Aad Actief mee te lezen! Daarnaast spreek ik haar veel omdat zij, net zoals ik, voor Sjoukje ook moderator is op de Facebookgroep Meer geld, minder stress. Dus wederom is dit ook weer vriendjespolitiek. Maar hé, toevallig schrijven mijn vriendjes ook gewoon ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *