Press "Enter" to skip to content

Toffe sites: Waar is mam?

3

Eerder schreef ik al hoe ik organisatorisch gehandicapt ben en daardoor op mijn negentiende al uitkwam bij Flylady. Nu hebben wij ook een lieve Nederlandse huishoudcoach met een geweldige website: “Waar is mam”! Dus hulp is ook bereikbaar voor de mensen die het Engels (niet zo goed) machtig zijn!

De website

Er staat echt een schat van informatie op de website. Zowel over het dagelijks leven als moeder, maar ook hoe je bijvoorbeeld vlekken verwijdert. Daarnaast is er een Facebookgroep, een maillijst, allerlei schema’s en andere handige hulpmiddelen te vinden. Het doel?

Op deze manier komt er orde in je chaos en kun je genieten van een fris en opgeruimd huis. En, het meest belangrijke, creëer je vrije tijd.

Orde in de chaos? Meer tijd? Genieten? Ik zie dat wel zitten! En het wordt allemaal lief, vrolijk en kleurig gebracht. Als je deze blog leest, dan wil je toch zelf ook gewoon aan de slag? Ik wel, en zeker omdat minder spullen ook meer geld betekent.Over Helga

Zij is de spil van haar huishouden en de naam van haar website is dan ook een veelgehoorde kreet in haar huis. Zij heeft vier kinderen (en een man) onder haar hoede en runt daarnaast via haar website nog vele huishoudens daarnaast.

Wil je meer over haar weten? Lees dan hier wat zij zelf schrijft! En wil je direct naar de beste zaken die zij in de aanbieding heeft? Hier is de webshop!

Hier kan je het (Engelse) boek van Flylady kopen:

  1. Flylady heeft mij ook enorm geholpen. Vooral dankzij de babysteps. Daardoor heb ik mijn huishouden nu aardig op de rit.

    • Ja, het is echt verfrissend om klein te moeten beginnen in plaats van direct een full-blown routine te moeten doen. Althans, voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *