Press "Enter" to skip to content

Toffe sites: Meer geld, minder stress

0

In deze serie zet ik websites die ikzelf erg tof vind in de spotlight. Wel moeten ze uiteraard binnen het thema van mijn blog passen. Maar aangezien besparen, consuminderen, groen en kinderen alle vier grote passies van mij zijn, zullen er weinig websites die ik tof vind buiten de boot vallen.

Deze week is ‘Meer geld, minder stress‘ aan de beurt.

Meer geld, minder stress

Sjoukje heb ik ontmoet via een Facebookgroep over budget. Zij had een kerstactie en ik deed mee. Zo werden we vriendjes. Zij vroeg aan mij of ik samen met haar een Engelstalige site wilde maken. Toen ging ik voor haar Nederlandse site schrijven en leerde ik een hele hoop meer over bloggen, websites en alles.

Deze blog is een nieuw leven ingeblazen door wat ik van haar allemaal heb geleerd. Zij is echt een beetje een mentor voor mij. Dus daarom krijgt zij als eerste dit podium!Toffe site

Op Meer geld, minder stress zal je alles leren over besparen, budgetteren en hoe je grip op je geld houd. Ze schrijft vrolijke blogs met veel informatie. Daarnaast komen er ook wel eens stukjes van mij voorbij over dit onderwerp. Er zijn ook cursussen waar je jezelf op kan abonneren. Sjoukje maakt ook zelf regelmatig een leuke goodie, zoals bijvoorbeeld een maandmenu overzicht of een kasboek bladzijde.

Er zijn ook regelmatig acties voor de groep, zoals een ‘no (nonsense) spend’-maand. Deze word in september weer gehouden. Het is vooral erg leuk om op de Facebookgroep van de website mee te lezen met de successen en teleurstellingen van alle leden. Daarnaast had zij vorig jaar een kerstactie die dit jaar weer herhaalt word. Ohja, ik ben ook beheerder op de groep van MGMS. Dus daar zal je mij nog wel tegen komen.

Nieuwe blogs

Uit de ‘no spend’-maand van juli zijn een hele hoop nieuwe blogs ontstaan. De deelnemers wilden zichzelf verantwoorden via leuke updates en verhalen aan de groep. Ook deden al bestaande grote bloggers uit de financiële of bespaar-wereld mee en schreven over hun ervaringen.

Al met al is Sjoukje zelf een inspirerend mens en haar website zeker ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *