Boodschappenlijst en maaltijdplanner in één!

2,95

Categorieën: ,

Beschrijving

Basis van besparen

Een van de eerste dingen die je hoort als je wilt besparen op boodschappen is: maak een lijstje! (En ga niet met een lege maag naar de supermarkt). Een plan met wat je de komende tijd wilt eten is dan wel handig.

Om dat allemaal een beetje georganiseerd aan te pakken, heb ik voor jullie een maaltijdplanner en boodschappenlijst in één gemaakt. Eerst schrijf je op wat je wilt maken, daarna wat je nog nodig hebt. Vul dat aan met dingen voor de andere maaltijden of tussendoortjes en je bent klaar om te gaan!

In de praktijk

Er zijn twee manieren om deze printable te gebruiken. Je kan het iedere keer uitprinten en invullen met pen. Dan neem je de brief mee naar de supermarkt en aan het einde doe je het in een klapper.Op die manier kan je teruggrijpen op eerdere maaltijdplannen.

Of je print het één keer uit en doet het bijvoorbeeld in een lijst. Je kan het ook lamineren, als je zo’n apparaat hebt liggen. Of je doet het in zo’n plastic mapje voor bij je Control Journal (onderdeel van Flylady systeem). Als je er een beschermlaag overheen doet kan je het steeds opnieuw gebruiken en met whiteboardstift beschrijven. Ook ontzettend handig, en groen!

Wil je meer weten over op een budgetvriendelijke manier zo milieuvriendelijk eten? Kijk dan bij mijn cursus Groen en goedkoop eten!

Deze printable zit daarbij inbegrepen!

Vragen over het aankoopproces? Kijk eerst even hier!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boodschappenlijst en maaltijdplanner in één!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…