Haakpatroon voor scrubbies

2,50

Categorie:

Beschrijving

 

Heb je ook genoeg van die groen gele schuursponsjes?

Maar nog geen fijn alternatief gevonden?

Ik na lang zoeken wel en ik deel het hier met jou!

Jarenlang zei ik iedere keer, als ik thuis kwam met een nieuw pak, tegen mijn man: “Ja, maar, ze zijn goedkoop, ik was ze, we doen er lang mee…”

Smoesjes!

Ik wist dat ik iedere keer iets bijdroeg aan de plastic-soep. Iedere aankoop weer opnieuw. Ik voelde mij schuldig. Maar er waren geen fatsoenlijke alternatieven te vinden, toch?

Uiteindelijk heb ik de oplossing gevonden, door een simpel haakwerkje van nog geen drie kwartier! En voor 23 cent aan garen! Dat moest ik met jullie delen.

Wil je het hele verhaal lezen? Hier vertel ik het in een blog!

Wat je moet weten over dit haakpatroon voor scrubbies

  • Afhankelijk van je hand van haken heb je een haaknaald maat 6 of 8 nodig.
  • Het jute garen is van de Action. Er zullen vast wel alternatieven zijn in meer verantwoorde winkels, maar gezien hier thema van mijn blog (en mijn leven) groen én goedkoop is, vind ik het verantwoord om dingen die mijn leven groener maken bij de Action te kopen.
  • Het is even wennen aan het touw, het is redelijk stug. Maar ik heb eczeemhanden en ik kon er zonder problemen een berg van maken. Je moet echter wel kracht hebben in je handen, met reuma of artrose raad ik dit garen niet aan.
  • Het patroon bestaat uit vasten. Het meerderen en minderen wordt uitgelegd met tekst en foto’s. Het is dus geschikt voor beginners, die een beetje bekend zijn met de termen.

Dus geen smoesjes meer, voor mij niet en voor jullie ook niet! Ga ook voor dit groene alternatief voor schuursponsjes! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon voor scrubbies” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *